中国在职研究生网 > > 正文

2020年同等学力申硕考试英语语法练习指导二

2020-07-01 14:35       来源:中国在职研究生网    http://www.zzyjs.com

 同等学力申硕考试中,英语考试部分很重要,考生要多加强此方面的练习。以下是为大家整理的2020年英语语法练习题,大家可作为参考练习,考生也不能在复习上掉以轻心哦。

1、Under no circumstances ______ other countries.

A.we should invade    B.should we invade

C.we invade    D.should we not invade

2、Hardly ______ the meeting room when the meeting began.

A.had I entered    B.I entered

C.did I enter    D.have I entered

3、______ had been expected, he opposed to the plan.

A.Which    B.As    C.What    D.That

4、______ you have been in this school for some time, please tell me what you think of it.

A.Now that    B.That    C.Because    D.That now

5、______ the boy´s demands are met soon he will cry.

A.Lest    B.Unless    C.In case    D.As long as

6、Politics ______ the art or science of government.

A.is    B.are    C.be    D.being

7、My friend was very unhappy for not ______ to the concert.

A.to be invited    B.have been invited

C.to have been invited    D.inviting

8、The noise was caused by a dog ______ a cat through the garden.

A.chasing    B.fighting    C.running    D.following

9、I must get up earlier tomorrow morning ______ late again.

A.not to be    B.not being    C.so as not to be    D.for not being

10、Because of her peculiar characteristics, she has a lot of difficulty ______ friends with her classmates.

A.to make    B.making    C.of makin    gD.for her to make

参考答案:

1、B  2、A  3、B  4、A  5、B

6、A  7、C  8、A  9、C  10、B

在职读研实用信息
版权声明
    凡本站稿件类型为“原创”的所有文字、图片和音视频等稿件,均为启文教育网版权所有,未经本站协议授权,任何媒体、网站及个人均不得转载或以其它方式发表,违者必究。如需转载,请注明出处。
相关资讯文章
热点推荐简章
热门招生院校
热门招生专业

中国在职研究生网请您关注

  • 微信公众号
    微信公众号
  • 微博关注
    微博关注