中国在职研究生网 > > 正文

2020年同等学力申硕考试英语语法练习指导一

2020-07-01 14:34       来源:中国在职研究生网    http://www.zzyjs.com

 同等学力申硕考试中,英语考试部分很重要,考生要多加强此方面的练习。以下是为大家整理的2020年英语语法练习题,大家可作为参考练习,考生也不能在复习上掉以轻心哦。

1、He as well as I ______ you on that point.

A. agree with    B. agree to

C. agrees with    D. am to agree

2、Such ______ the ease, there were no grounds to justify your complaints.

A. was    B. were    C. would be    D. being

3、He often attends public lectures at the university of California chiefly ______ his English.

A. to improve    B. as to improve    C. except    D. except for

4、“Do you have any clothes ______ today?” The maid asked.

A. wash    B. washing    C. washed    D. to be washed

5、Sometimes very young children have trouble ______ fact from fiction and may believe that such things actually exist.

A. separating    B. having separated

C. to separate    D. for separating

6、I don´t swim now, but I ______ when I was a kid.

A.used to it    B.used to    C.used to doing it    D.used to do

7、Ever since he arrived, he ______ constantly about the weather.

A.complained    B.has been complaining

C.is complaining    D.had been complaining

8、Last week he promised that he ______ today, but he hasn´t arrived yet.

A.will come    B.would come

C.would have come    D.is coming

9、This kind of trousers ______ very well.

A.wash    B.washes    C.is washed    D.are washed

10、He had his leg ______ when he slipped on a piece of ice.

A.breaking    B.broken    C.to break    D.break

参考答案:

1、C  2、D  3、A  4、D  5、A

6、B  7、B  8、B  9、B  10、B

在职读研实用信息
版权声明
    凡本站稿件类型为“原创”的所有文字、图片和音视频等稿件,均为启文教育网版权所有,未经本站协议授权,任何媒体、网站及个人均不得转载或以其它方式发表,违者必究。如需转载,请注明出处。
相关资讯文章
热点推荐简章
热门招生院校
热门招生专业

中国在职研究生网请您关注

  • 微信公众号
    微信公众号
  • 微博关注
    微博关注